Predstavitev

Zgodovina

V Dolu pri Ljubljani, natančneje v Zajelšah, se je daljnega leta 1990 začela zgodba o uspehu, ki sta jo z ustanovitvijo Domače pekarne RŽ uresničila zakonca Kokalj. Začetna proizvodnja je obsegala predvsem izdelavo domačega kruha in pekarskega peciva, kmalu smo ponudbo razširili še s proizvodnjo bureka in domačih keksov. Pekarno sedaj vodi že druga generacija – ustanoviteljeva hči Nataša Županić Kokalj, v delo pa se vključuje tudi že tretja generacija družine.

V zadnjih letih  uspešno konkuriramo tudi na slaščičarskem področju. Skoraj od samega začetka imamo svojo prodajalno na tržnici Moste v Ljubljani, pred 20 leti pa smo kot pionir na slovenskem trgu začeli s terensko prodajo »od vrat do vrat«, kar je še vedno naša primarna tržna pot. Najnovejša pridobitev podjetja pa je zagotovo atraktivna kavarna in slaščičarna FANTAZIJA, kjer vam lahko posladkamo življenje s široko paleto sladic, z odličnim domačim sladoledom, raznimi prigrizki, odlično kavico in izbrano kapljico.

Vizija

Vizija

Postati vodilno podjetje na področju terenske prodaje pekarskih in slaščičarskih izdelkov v Sloveniji, ter utrditi veliko prepoznavnost in ugled pekarne, kavarne in slaščičarne v celotni osrednjeslovenski regiji.

Poslanstvo

Kupcem zagotavljati visoko kakovost izdelkov ob sprejemljivih cenah, ter doslednost in točnost pri prodaji; gostom razvajanje v prijetnem in mirnem okolju in zaposlenim varnost ter zadovoljstvo pri delu.

Prepoznaven kombi

Dostava

Naš prijazni prodajalec se v prepoznavno rumenem kombiju ustavi pred vašo hišo in vas na varen način postreže iz kombija. V ponudbi imamo poleg naših proizvodov (kruh, pecivo, keksi, sladice) tudi mleko in mlečne izdelke, domače testenine, sveže sezonsko sadje, domače mesnine, razne pijače in ostalo trgovsko blago.

Košarica

Zapri ×